Aanbod

Last van emotie-eten? (Ellen)

Tijdens mijn werk als di√ętiste kwam ik er al snel achter dat alleen het geven van voedingsadviezen voor een aantal mensen niet werkt.

Wekelijks zie ik cliënten komen omdat ze het “diëten” niet kunnen volhouden. Cliënten voeren soms al jaren een strijd met eten. Periodes van weinig eten worden afgewisseld met periodes van overeten.

Om op deze problematiek als diëtiste een beter antwoord te kunnen geven, ging ik op zoek naar bijkomende opleidingen.

Heb je het gevoel dat je een emotionele eter bent of dat deze beschrijving wel bij jou past? Heb je al verschillende diëten gevolgd en maar telkens zonder blijvend succes? 

Wanneer je meer grip wil krijgen op je eetgedrag, mag je bij mij aankloppen. Samen ontdekken en ontleden we jouw complexe band of constante strijd met eten. We focussen ons hierbij niet alleen op het topje van de ijsberg, maar gaan ook op zoek naar manieren om je vastgeroeste eetpatronen te doorbreken. 

Tijdens de consultaties ga ik met jou op zoek wat jouw triggers zijn en help ik inzicht te krijgen in jouw eetgedrag. Op die manier komen we te weten hoe jouw vicieuze cirkel eruitziet en proberen we dit patroon, waar je telkens weer dreigt in vast te lopen, te doorbreken. 

Tijdens de aanpak van emo-eten is het niet de bedoeling om de nadruk te leggen op gewicht, maar op het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten.

We gebruiken verschillende technieken en blijven zoeken tot we een aanpak vinden waarmee jij geholpen bent. We geven je ook advies over voeding en hoe je alternatieven kan vinden om je emoties de baas te kunnen. Hiervoor kom je terecht bij Ellen.

Learn to let go of things that takes away 

your mental peace

Waarmee kunnen we je helpen?

Ellen Smolders

Pastorijstraat 8
2440 Geel

Contactgegevens