Over ons

Ellen Smolders

In 1993 studeerde ik af aan het Vesaliusinstituut te Gent. Onmiddellijk startte ik als zelfstandige diëtiste. 
Reeds verschillende jaren werkte ik in verschillende groepspraktijken. Hier deed ik heel wat werkervaring op binnen een team van artsen, kinesisten, psychologen en collega- diëtisten.

Na 27 jaar ervaring neem ik nog altijd graag de tijd om jouw algemene en medische problemen i.v.m voeding samen met jou te bespreken.
Regelmatig volg ik opleidingen om de laatste nieuwe ontwikkelingen op vlak van gezondheid, voeding en beweging op te volgen.
Als ik iemands leven (een stukje) kan verbeteren, word ik daar oprecht gelukkig van!

Ondertussen ben ik een trotse mama van 2 gezonde volwassen kinderen en weet hoe moeilijk het soms is om, tussen de drukte door, elke dag een gezonde maaltijd op tijd op tafel te zetten.

Ik ben lid van de VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging voor diëtisten) en ben door het RIZIV erkend.

Ans Van Hofstraeten

In januari 2022 studeerde ik af als diëtiste aan de Thomas More Hogeschool in Geel. Tegelijkertijd heb ik de bijkomende opleiding Voeding bij Sport afgewerkt aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Daarnaast heb ik een diploma Sport en Bewegen. Je kan het al raden: sport, voeding en gezondheid staan centraal in mijn leven. Die passie wil ik graag doorgeven om jou zo te helpen!

Zelf ben ik ook sportief en kan je me wekelijks op een volleybalveld in Zoersel terugvinden. Daarnaast trek ik al eens mijn loopschoenen aan of kruip ik op mijn koersfiets.

Ik woon samen met mijn vriend die aan triatlon doet. Ik begeleid hem op vlak van voeding om zijn prestaties te optimaliseren. De ideale persoon om de theorie al eens om te zetten in de praktijk.

Heb je zelf een sportdoel en wil je op vlak van voeding begeleid worden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Ik ben lid van de VBVD (Vlaamse Beroepsvereniging voor diëtisten) en ben door het RIZIV erkend.

Waarom kies je voor mij?

In de eerste plaats vind ik de individuele benadering van een persoon zeer belangrijk en probeer ik met samen met jou de oorzaak van jouw eetgedrag te vinden.
 
Het lukt me aardig om jou te motiveren en daarom blijf ik, na 29 jaar ervaring en mij jaarlijks door opleidingen up-to-date te houden, mijn job nog steeds graag doen!
 
Ik bied jou heel wat parkeermogelijkheden aan voor mijn huis en ben ook rolstoeltoegankelijk.

Individuele begeleiding

Grote passie

27 jaar ervaring

Veel parkeergelegenheid

De vernieuwde praktijk

Sinds mei 2020 vernieuwde ik mijn praktijk en probeerde vooral een huiselijke en gezellige sfeer te creëren.

Ellen Smolders

Pastorijstraat 8
2440 Geel

Contactgegevens